θέρμανση & αυτονομία    Δίνουμε λύσεις… δεν προτείνουμε!   καλέστε τους ειδικούς: (+30) 210 8544 914
    6940 974404
    info@volatsakas.gr

ιδέες με ΕΝΕΡΓΕΙΑ για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στην θέρμανση!


Ασύρματη Θερμιδομέτρηση

…το απόλυτο σύστημα αυτονομίας κεντρικών θερμάνσεων

 

 

Aυτονομία Siemens SET (Siemens Energy Tool)

Με την προτεινόμενη λύση επιτυγχάνεται η πλήρης αυτονομία σε παλαιά κτίρια, οι χρήστες των οποίων αποκτούν πλέον την δυνατότητα να ελέγχουν την θέρμανση, όχι μόνο σε επίπεδο διαμερίσματος, αλλά και σε επίπεδο δωματίου. Η χρέωση γίνεται με ακρίβεια βάσει της ζήτησης και φυσικά της κατανάλωσης.

"Αυτονομία, άνεση, οικονομία (έως και 40%) και δικαιότερη κατανομή δαπανών θέρμανσης"

 

Ο τρόπος λειτουργίας και οι απαιτούμενες επεμβάσεις με τρία απλά βήματα στην υπάρχουσα εγκατάσταση:

για το διαμέρισμα

Ένας θερμοστατικός διακόπτης (αντικαθιστά τον παλιό διακόπτη της προσαγωγής/επάνω διακόπτης) και ένας μετρητής κόστους θέρμανσης οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα και με χαμηλό κόστος σε κάθε σώμα καλοριφέρ δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοικο του διαμερίσματος να ρυθμίζει τη θέρμανσή του όπως αυτός θέλει και να πληρώνει ανάλογα.

 

για την πολυκατοικία

Οι μετρήσεις μεταδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε δέκτες που τοποθετούνται στο χώρο του κλιμακοστασίου, από τους οποίους και τις συλλέγει εξ’ αποστάσεως η εταιρεία μας και βάσει των στοιχείων εκδίδονται αναλυτικοί λογαριασμοί κατανομής των δαπανών θέρμανσης.

Παράλληλα τοποθετείται και ένας ελεγκτής αντιστάθμισης στο λεβητοστάσιο ο οποίος ρυθμίζει τη λειτουργία του καυστήρα ανάλογα με τη ζήτηση των διαμερισμάτων και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος (προτείνεται για την προστασία του λέβητα και την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας η τοποθέτηση τριόδου αναμεικτικής βάνας με κινητήρα η οποία ελέγχετε από την αντιστάθμιση).

Επίσης στο λεβητοστάσιο τοποθετείται μια βαλβίδα διαφορικής πίεσης για προστασία της εγκατάστασης από υδραυλική υπερπίεση και εκτόνωση της πίεσης του δικτύου θέρμανσης, όταν οι θερμοστατικοί διακόπτες ανοιγοκλείνουν στα θερμαντικά σώματα (για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, αντί για βαλβίδα διαφορικής πίεσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον παλαιό κυκλοφορητή της πολυκατοικίας με έναν ηλεκτρονικό μεταβλητής παροχής). Οι καινούργιοι κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης καταναλώνουν μέχρι και 80% λιγότερη ενέργεια!

 

Δείτε ΕΔΩ ένα σχεδιάγραμμα της εγκατάστασης και των υλικών που χρησιμοποιούνται

Ο συνδυασμός κατανεμητών δαπανών και θερμοστατικών κεφαλών σε κάθε θερμαντικό σώμα, καθώς και ελεγκτή αντιστάθμισης που ρυθμίζει την θερμοκρασία του νερού στις κεντρικές σωληνώσεις, παρέχει σε ένα κτίριο με κλασσική θέρμανση (δισωλήνιο σύστημα) την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση της κατανάλωσης έως 40% ανεξάρτητα από το καύσιμο που χρησιμοποιείται, πετρέλαιο ή αέριο), αυτονόμηση σε επίπεδο δωματίου και δίκαιη κατανομή δαπανών βάσει της πραγματικής κατανάλωσης.

Με τον παραπάνω συνδυασμό, επιλύεται και το πρόβλημα παλαιών πολυκατοικιών, όπου οι κάτω όροφοι υπερθερμαίνονται και στους επάνω δεν επαρκεί η θέρμανση.

Προϋπόθεση της εγκατάστασης του συστήματος αυτονομίας βάσει νομοθεσίας είναι η ομόφωνη απόφαση όλων των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.

"Μετατρέψτε την κεντρική σας θέρμανση σε ΑΥΤΟΝΟΜΗ τώρα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ !"

έχετε όση θέρμανση θέλετε έχετε θέρμανση όποτε και σε όποιο χώρο θέλετε πληρώνετε μόνο όσο καταναλώνετε

 

Το Siemens SET αποτελεί τεχνικά το αρτιότερο σύστημα διαχείρισης ενέργειας κτιρίων. Διαβάστε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους τα 9 σημεία υπεροχής του συγκεκριμένου συστήματος:


Αυτονομία! Σημαίνει Ποιότητα στη Θέρμανση και Οικονομία στην Κατανάλωση!!!


Ασύρματη Θερμιδομέτρηση - Τιμές

Κατεβάστε ΕΔΩ παρουσίαση του συστήματος αυτονόμησης Siemens SET και δείτε ΕΔΩ ενδεικτικές τιμές του συστήματος για την πολυκατοικία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική προσφορά για την αυτόνομη θέρμανση της πολυκατοικίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε τα στοιχεία του κτιρίου σας (αριθμός ορόφων, αριθμός διαμερισμάτων ανά όροφο, αριθμός συνολικών θερμαντικών σωμάτων, απόδοση λέβητα) ή ζητήστε μας να γίνει δωρεάν επίσκεψη από μηχανικό μας.

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων Data24